Hogeschool Inholland Rotterdam

Posthumalaan 90
3072 AG Rotterdam

Website

Routebeschrijving vanaf je adres

 

Routebeschrijving openbaar vervoer

Wij adviseren je met klem om met het openbaar vervoer te komen. De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.
P&R mogelijkheden: Kralingse Zoom, Slinge, Rotterdam Alexander, Melanchthon, Meijersplein

Metro
Vanaf Den Haag Centraal kun je met metrolijn E (metrolijn is verlengd) nemen naar Wilhelminaplein. Op het schuinlopende perron (pas op!) loop je naar de uitgang aan de hoge kant (uitgang Veemstraat). Als je eenmaal deze uitgang uit komt zie je rechts schuin voor je de blauwe gevel van Hogeschool Inholland Rotterdam.

Vanaf Rotterdam Centraal: neem vanaf het Centraal Station de metro D of E tot station Wilhelminaplein. Op het schuinlopende perron (pas op!) loop je naar de uitgang aan de hoge kant (uitgang Veemstraat). Als je eenmaal deze uitgang uitkomt zie je rechts schuin voor je de blauwe gevel van Hogeschool Inholland Rotterdam.

Vanaf een andere metrolijn kun je op Rotterdam Beurs overstappen naar metrolijn D of E, neem dan de richting: De Akkers of Slinge.

Tram
Vanaf Rotterdam Lombardijen: neem tramlijn 20 richting Centraal Station en stap uit bij de halte Wilhelminaplein. Als je met je rug naar het water staat zie je een aantal grote gebouwen (Wilhelminahof, Wilhelminatoren en Rijnhavengebouw). Loop hier rechts langs (langs het Luxor Theater). Dit is de Posthumalaan. Deze loop je af tot je bij een groot glazen gebouw komt. Dit is Hogeschool Inholland Rotterdam.

 

Routebeschrijving auto

Kom je toch met de auto? In de omgeving van Hogeschool Inholland Rotterdam is er beperkte parkeergelegenheid en kun je niet vrij parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is bij de Maastoren, Boston Seattle of Rotterdam.